Service aan huis                                                                                                         Wanneer uw toestel defect is word er gereageerd binnen de 24uur na oproep. U kan Ge-fixt steeds bereiken via gsm . . Wij begrijpen maar al te goed dat u uw toestel niet voor een paar weken buiten strijd kan laten. Gaat het nu om een wasmachine, droogkast of kookplaat u kan op een snelle tijd rekenen wat herstelling betreft. Al uw elektrotoestellen eender waar gekocht ,worden zo snel mogelijk hersteld, met de originele onderdelen van elk merk .            

 

Nieuwe                                                                                                          

Indien uw toestel toch niet hersteld kan worden,of als de kosten te hoog oplopen volgens de leeftijd van het toestel, dan geef ik u vrijblijvend advies i.v.m. de aanschaf van een nieuw toestel. De beste prijzen en promoties zijn uiteraard voorwaarden van verkoop.

Ge-fixt hersteldienst elektro 0475/43 48 96 (regio Antwerpen, Brussel)

Herstelling van u toestellen in omgeving , Aalst, Aarschot, Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt

Vragen over elektroservice

we zijn gespecialiseerd in Miele herstellingen

Toestel defect? Wij komen snel terplaatse

Herstelling van toestellen , Siemens,AEG,Miele,Bosch,Whirlpool,Bauknecht,Scholtes, Ariston,Zanussi,Zanker,Samsung,LG,Electrolux, Hoover,Neff, Smeg, Beko,Gaggenau, Philips

   

veel gestelde vragen